Kezdőlap
Mokkomplex logó MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1068 Budapest, Szondi u. 100.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
Hasznos linkek:
www.mok.hu
www.mnb.hu
RólunkBiztosítási szolgáltatásokPénzügyi szolgáltatásokEgyéb kedvezményekÉrdekel! Kapcsolat

A Magyar Orvosi Kamara megállapodást kötött Magyarország legnagyobb pénzintézetével, az OTP Bank Nyrt.-vel, amelynek keretében az OTP Bank Nyrt. a MOK tagjai és a MOK alkalmazottai részére kedvezményes munkáltatói Platina termékcsomagok igénybevételét biztosítja.
A megállapodás a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft. szervezésében jött létre, a kedvezményes szolgáltatások a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partner vállalata közreműködésével, vagy rajtuk keresztül vehetők igénybe.
A tervek szerint a megállapodás több lépcsőben nyújt kedvezményes lehetőségeket, amelynek első lépése a lakossági folyószámlákhoz, számlacsomagokhoz és az OTP Lakástakarékpénztár Zrt. szolgáltatásaihoz történő kedvezményes hozzáférés. Ebben a fázisban lehet hozzájutni a MOK bankkártyához is, amelynek arculatát itt be is mutatjuk.

[Helyi] card.jpg

A következő fázisban a MOK tagok vállalkozásai részére kerülnek kidolgozásra vállalkozói és privátbanki szolgáltatások.
A megállapodás első fázisának kedvezményes szolgáltatásai a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft. által kibocsátott igazolással és a MOK tagsági igazolvány bemutatásával az OTP Bank Nyrt. összes fiókjában igénybe vehetők.
Amennyiben Ön munkabérét, egyéb jövedelmét, vagy nyugdíját a program keretében nyitott, vagy meglévő OTP számla esetében átalakított OTP bankszámlára utaltatja, igénybe veheti a MOK tagjai és munkavállalói részére nyújtott munkáltatói Platina csomagok egyikét, mellyel Ön számos kedvezményes és díjmentes OTP Bank szolgáltatásra jogosult. Az alábbi táblázatban néhány példát mutatunk be – a teljesség igénye nélkül:  

Számlanyitáskor nincs szükség minimális nyitóösszeg befizetésére Díjmentes
Számlavezetés Díjmentes/kedvezményes
Betéti kártya 1 db – az elsőként igényelt – bankkártya éves díja az első évben (új számlanyitás esetén) Díjmentes
Készpénzfelvétel havonta 2 alkalommal díjmentesen vehető fel készpénz, az erre vonatkozó nyilatkozat megléte esetén. Díjmentes
Készpénzbefizetés Díjmentes
Kártyás vásárlás Díjmentes
Egyedi képes Sajátkártya igénylés esetén a képelhelyezés díja Díjmentes
WebKÁRTYA éves díja számlacsomagtól függően Díjmentes
Csoportos beszedési megbízás számlacsomagtól függően a meghatározott darabszám után Kedvezményes (50 Ft kedvezmény a normál díjból)
Limitfigyelési szolgáltatás csoportos beszedési megbízáshoz igényelhető Díjmentes
Átutalás Takarékszámlára Díjmentes
OTPdirekt alap – és kontroll szolgáltatások havi díja számlacsomagtól függően - meghatározott feltételek esetén Díjmentes
Devizaszámla számlavezetési díjkedvezmény számlacsomagtól függően, amennyiben annak díja a Munkáltatói Számlacsomagról kerül kiegyenlítésre Kedvezményes/Díjmentes
OTP Lakástakarék szerződés – számla nyitás Kedvezményes

Fontos, a választott kedvezményes csomag kondíciói fentiektől eltérhetnek!

Mit kell tenni, ha már rendelkezik OTP számlával?
A legfontosabb, hogy nem kell új számlát nyitni. A MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft. által kiállított igazolás beszerzése után lehet bemenni a jelenlegi számlavezető OTP bankfiókba, ahol a MOK tagsági igazolvány bemutatása után az OTP munkatársai készséggel segítenek a megfelelő kedvezményes számlacsomag kiválasztásában, és a meglévő helyett a kedvezményes kondíciójú szerződés létrehozásában, amely a MOK tag részére semmiféle anyagi ráfordítással nem jár.

Mit kell tenni, ha más banknál vezeti a számláját, így nem rendelkezik OTP számlával?
Célszerű a lakóhely szerinti OTP fiókot felkeresni, és ott a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft.-tól előzetesen beszerzett igazolással és a MOK tagsági kártya bemutatásával megnyitni a számlát. Egy új kormányrendelet szerint, a bankváltást az új banknál kell kezdeményezni és a megfelelő adatok megadása után a régi és az új számlavezető banknak 6 munkanap alatt kell egymás között rendeznie a bankváltást – az összes kapcsolódó megbízás (csoportos beszedési, rendszeres utalások) beállításával együtt.

Mi legyen az első lépés?
Az első lépés, hogy végezze el a ADATFRISSÍTÉS-t.
 Kérjük kattintson az Adatfrissítés gombra és töltse ki az ott kért adatokat, valamint adja meg a MOK és a MOK Komplex Kft számára szükséges meghatalmazást. Az adatokat a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft. továbbítja a MOK tagnyilvántartó rendszerébe, így legfontosabb adatai immáron aktualizált formában szerepelnek majd a tagnyilvántartásban.
Jelölje be, hogy kér tagsági Igazolást az OTP szolgáltatások igénybevételéhez. A rendszer a kilépést követően néhány órán belül az Ön által megadott e-mail címre kiküldi az igazolást.
Ezzel az Igazolással és a MOK tagsági kártyával lehet befáradni a legközelebbi OTP fiókba és ott lehet igénybe venni a szolgáltatásokat.

 

Adatfrissítés