Kezdőlap
Mokkomplex logó MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1068 Budapest, Szondi u. 100.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
Hasznos linkek:
www.mok.hu
www.mnb.hu
RólunkBiztosítási szolgáltatásokPénzügyi szolgáltatásokEgyéb kedvezményekÉrdekel! Kapcsolat

Tisztelt Kamarai tag!

Az alábbi kérdések megválaszolásával Ön a MOK nyilvántartásban szereplő törzsadatainak frissítését végezheti el, a meghatalmazás bejelölésével pedig  felhatalmazza a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft-t, hogy Ön és közeli hozzátartozói részére szóló, az életminőséggel, anyagi jóléttel, előmenetellel kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival Önt megkereshesse.

Kérjük válaszoljon a lenti kérdésekre, majd a Küldés gombra kattintva továbbítsa Nekünk az adatokat. Rövidesen egy e-mailben két dokumentumot kap. Az első ezeket az adatokat tartalmazza, kérjük nyomtassa ki és aláírva szkennelje be és küldje el az adatfrissites@mokkomplex.hu címre.

A másik dokumentum az az Igazolás, amit ki kell nyomtatni és ezzel lehet az OTP-nél (a MOK kártyával együtt) a kedvezményeket igénybe venni.Pecsétszám:
Titulus:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Leánykori név:
Lakcím:
Levelezési cím: megegyezik >
Legtöbbet használt mobiltelefonszám:
Legtöbbet használt vezetékes telefonszám:
Legtöbbet használt e-mail cím:

Alulírott következő adatok vonatkozásában (név; telefonszám; e-mail cím,) jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten felhatalmazást adok, hogy MOK tagsági jogviszonyom tartama alatt, ezen adataimat a MOK, a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partnere felhasználhassa arra, hogy a MOK tagjai és közvetlen családtagjai részére szóló, a kamarai tagság életminőségével, anyagi jólétével, előmenetelével kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival megkereshessen.Kérjük ismételten ellenőrizze az adatok helyességét!