Kezdőlap
Mokkomplex logó KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1132 Budapest, Alig utca 14. Alig Irodaház II. em. 206-207.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
telefon: +3630 823 8892, +361 780 3859 vagy +361 780 2315
RólunkPatikaFogorvosokBiztosítási szolgáltatásokNapelem/RezsinullázásSzerezze vissza pénzét!Egyéb kedvezményekÉrdekel! KapcsolatFENNTARTHATÓSÁG

CSAK A KAMARA TAGJAI RÉSZÉRE!Danubius Logo

A Kamara tagjai a DANUBIUS szállodalánc magyarországi szállodáiban MOK kedvezménnyel vehetik igénybe  az alábbiakban részletezett szolgáltatásokat!

Szállás

15%  az előre megrendelt – a www.danubiushotels.hu oldalon közzétett, az adott szállodára érvényes ellátást (reggeli vagy félpanzió vagy all inclusive) tartalmazó szobaár, illetve a szállást is tartalmazó csomagajánlatok áraiból.

A MOK kedvezmény az előfoglalási és grátisz éjszakával kombinált kedvezményes árakból is igénybe vehető!  Hivatkozási jelszó: MOK

Például:  

100 egységbe kerül egy ajánlat, melyből előfoglalási kedvezménnyel 20%-ot kap valamennyi vendég, azaz  80 egységet fizet. A Kamara tagja a már kedvezménnyel csökkentett árból további 15%-os kedvezményt kap, azaz 80 egység helyett 68 egységet kell fizetnie.

Így összesen akár 32% kedvezményben részesülhet.

A Kamara tagja már foglaláskor köteles jelezni, hogy kedvezményre jogosító MOK tagsági kártyával rendelkezik és szeretné igénybe venni a kedvezményt.

  • A kedvezmény kizárólag közvetlenül a szállodánál történt foglalások illetve a Danubius által működtetett központi foglalási rendszerben, a  www.danubiushotels.hu oldalon történő online megrendelés, továbbá e-mail-ben, telefaxon, levélben vagy, telefonon történt foglalás, megrendelés esetén érvényes.
  • A kedvezmények kuponkedvezményekkel, egyedi ajánlatokkal nem összevonhatók!
  • A Kamara tagja egy alkalommal legfeljebb  3  szobát jogosult kedvezményesen igénybe venni , a szálloda ezen szobákra fenntartott szabad kapacitásának függvényében, a szálloda visszaigazolása alapján.

Vendéglátás

15 % a szálloda vendéglátóhelyeinek (étterem, bár, coffee shop, terasz stb.) étel-és itallapjain feltüntetett áraiból, kivéve a kedvezményes árú étel és ital fogyasztást, mint pl. 50 %-os vasárnapi ebéd vagy előre összeállított kedvezményes menü.

  • A Kamara tagja már asztalfoglaláskor, vagy a helyszínen az étel / ital megrendelése előtt köteles jelezni , hogy kedvezményre jogosító kártyával rendelkezik és szeretné igénybe venni a kedvezményt.
  • A MOK kedvezményt alkalmanként max. 10 fő veheti igénybe , a MOK kártya birtokosa jelenlétében .

Wellness, Fitness

15 % engedmény a Premier Fitness bérletek az adott Szálloda / premierfitness.hu honlapján közzétett, nem kedvezményes bérlet áraiból, kivéve napijegy, tömbjegy és alkalomra szóló bérletárak, valamint a szálloda saját üzemeltetésű gyógy–és wellness szolgáltatásainak áraiból, kivéve a már eleve kedvezményes árú szolgáltatásokat.

  • A kedvezményre való jogosultságot, időpont egyeztetéskor jelezni kell!

A KEDVEZMÉNY FELTÉTELE AZ ÉRVÉNYES MOK TAGSÁGI KÁRTYA BEMUTATÁSA

DANUBIUS Szállodák, Éttermek, Wellness, Fitness Centrumok